Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet biraz büyüğünden havuç
  • Tuz
  • Kekik

Kızartmak için:

  • Sıvıyağ

Havuç Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye su ve tuz koyarak kaynatın.
  2. Kaynayan suyun içine soyulmuş ve 2’ye ya da 3’e kestiğiniz havuçları ekleyin.
  3. Havuçlar yumuşayana kadar pişirin.
  4. Bir bıçağın ucu yardımıyla denetimini yapabilirsiniz.
  5. Pişen havuçları süzün.
  6. Biraz süzülmesini ve soğumasını bekleyin.
  7. Daha sonra havucun dik tarafından kalınlığına nazaran 2 yahut 3 modüle kesin.
  8. Kızgın yağın içine atın ve kızartın.
  9. Üzerine kekik serpip servis yapın.Afiyet olsun🥰.

Havuç Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rus Salatası
Tarhana Yapımı
Muhallebili Borcam Pastası
Dereotlu Kıyır Poğaça/ Kurabiye
Supangle Tam Tutan Enfes Bir Lezzet
Hazır Yufkadan Kaymaklı Baklava
Hdabla | © 2025 |