Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet biraz büyüğünden havuç
  • Tuz
  • Kekik

Kızartmak için:

  • Sıvıyağ

Havuç Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye su ve tuz koyarak kaynatın.
  2. Kaynayan suyun içine soyulmuş ve 2’ye ya da 3’e kestiğiniz havuçları ekleyin.
  3. Havuçlar yumuşayana kadar pişirin.
  4. Bir bıçağın ucu yardımıyla denetimini yapabilirsiniz.
  5. Pişen havuçları süzün.
  6. Biraz süzülmesini ve soğumasını bekleyin.
  7. Daha sonra havucun dik tarafından kalınlığına nazaran 2 yahut 3 modüle kesin.
  8. Kızgın yağın içine atın ve kızartın.
  9. Üzerine kekik serpip servis yapın.Afiyet olsun🥰.

Havuç Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beşamel Soslu Patates Yatağında Ispanak
Kabuska
Mini Bazlama
Fit Börek (Hamur Açma Derdi Olmayan Diyete Uygun Börek)
Kremalı Tavuklu Sebzeli Erişte
Ton Balıklı Sandviç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet