Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet biraz büyüğünden havuç
- Tuz
- Kekik
Kızartmak için:
- Sıvıyağ
Havuç Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencereye su ve tuz koyarak kaynatın.
- Kaynayan suyun içine soyulmuş ve 2’ye ya da 3’e kestiğiniz havuçları ekleyin.
- Havuçlar yumuşayana kadar pişirin.
- Bir bıçağın ucu yardımıyla denetimini yapabilirsiniz.
- Pişen havuçları süzün.
- Biraz süzülmesini ve soğumasını bekleyin.
- Daha sonra havucun dik tarafından kalınlığına nazaran 2 yahut 3 modüle kesin.
- Kızgın yağın içine atın ve kızartın.
- Üzerine kekik serpip servis yapın.Afiyet olsun🥰.
Havuç Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



