Havuç Çorbası (6+ay)

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • 2 adet havuç
  • 1 buçuk su bardağı su
  • 2 kısım maydanoz

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
  2. Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
  3. Küp küp doğranmış havucumuzu ve ince kıyılmış maydanozumuzu ekleyelim. Güzelce kavuralım.
  4. Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuclarımız yeteri kadar yumusadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
  6. Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Baget
Fırında Köfte Patates
Sufle
Hamsiköy Sütlaçı
Domates Çorbası (Kolay)
Hazır Yufkadan Çıtır Börek (İçindeki Malzemeye İnanamacaksınız)(Videolu)
Hdabla | © 2025 |