Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı haşhaş
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • Vanilya
  • Kabartma tozu

Şerbeti için;

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su

Haşhaşlı Revani Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Akabinde şeker ve yumurtaları çırpıp başka tüm gereçleri ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  2. Yağladığımız dikdörtgen borcama döküp 180 derecede pişiriyoruz. Birinci sıcağı çıktıktan sonra şerbeti döküyoruz.
  3. Yarım saat kadar dinlenen kekimizin üzerini krem şanti ile süsleyip servise hazırlıyoruz. Dolapta 3-4 saat dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun ✨.

Haşhaşlı Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kinoalı Omlet
Belen Tava
Fellah Köftesi
Karışık Poğaça
Kedi Dilli Kolay Tramisu
Artan Keklerden Kahve Yanına İkramlar
Hdabla | © 2024 |