Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı haşhaş
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- Vanilya
- Kabartma tozu
Şerbeti için;
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı su
Haşhaşlı Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Akabinde şeker ve yumurtaları çırpıp başka tüm gereçleri ekleyip tekrar çırpıyoruz.
- Yağladığımız dikdörtgen borcama döküp 180 derecede pişiriyoruz. Birinci sıcağı çıktıktan sonra şerbeti döküyoruz.
- Yarım saat kadar dinlenen kekimizin üzerini krem şanti ile süsleyip servise hazırlıyoruz. Dolapta 3-4 saat dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun ✨.
Haşhaşlı Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



