Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı haşhaş
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • Vanilya
  • Kabartma tozu

Şerbeti için;

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su

Haşhaşlı Revani Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz. Akabinde şeker ve yumurtaları çırpıp başka tüm gereçleri ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  2. Yağladığımız dikdörtgen borcama döküp 180 derecede pişiriyoruz. Birinci sıcağı çıktıktan sonra şerbeti döküyoruz.
  3. Yarım saat kadar dinlenen kekimizin üzerini krem şanti ile süsleyip servise hazırlıyoruz. Dolapta 3-4 saat dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun ✨.

Haşhaşlı Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arap Köftesi (Cacıklı)
Patlıcan Çığırtma
Lavaştan Pırasalı Börek
Brokoli Salatası
Patatesli Kanat
Airfryer’De Palamut
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet