Harika Çökel (Ankara Yemeği)

Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 buçuk kilo kemikli et
- Su
- Tuz
Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kemikli eti yıkayıp çömleğe koyun çömleğe hiç su koymadan etlerin rengi dönene kadar açık ateşte birkaç dakika kavurun mühürleyin.
- Sonra etlerin hizasına gelecek kadar çömleğe su koyun tuzunu da atıp çömleğin kapağını kapatın.
- Kaynayana kadar açık ateşte kaynayınca kısık ateşte etler düzgünce yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu Ankara yemeğini deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
