Mantı Tadında Makarna

Mantı Tadında Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım paket makarna
- 4-5 kaşığı yoğurt
- 2 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kuru nane
- Yağ göz
Mantı Tadında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarlarınızı pişirin, suyunu süzün.
- Yoğurdunuzu çırpın, üzerine göz kararı tuz ekleyin.
- Ayrı bir tavada yağ, kuru nane ve pul biberi kızartın .
- Makarnanızı bir tabağa alın, üzerine çırpmış olduğunuz yoğurdu ekleyin .
- Yağlı sosu üzerine ekleyin ,servis edin, şimdiden afiyet olsun.
Mantı Tadında Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
