Hamur Yoğurmadan Pizza Yapımı

Hamur Yoğurmadan Pizza İmali Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram su
  • 8 gram kuru maya
  • 8 gram şeker
  • 400 gram un
  • 6 gram tuz
  • 20 gram zeytin yağı
  • Zeytinyağ+un ( tepsiyi yağlamak için)

Sos için:

  • 200 gram domates sosu yahut krema (isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sucuk
  • Rendelenmiş kaşar peyniri (ne kadar isterseniz)
  • Taze reyhan (isteğe bağlı)
  • Zeytinyağ (üzerine serpin fırına atamadan)

Hamur Yoğurmadan Pizza İmali Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Suyu bir kaba alalım.
  2. Üzerine mayayı,şekeri ve karıştırın.
  3. Unu ekleyin ve tuzu güzelce çırpın bir el çırpıcıyla.
  4. Zeytinyağ (20 gram) ekleyin ve tekrar çırpın.
  5. Hamurumuz hazır, yağlanmış fırın tepsisine boşaltın düzeltin ve 20 dakika bir kenara alalım üzerini kapatalım.
  6. Sosu hazırlayalım: tüm sos için gereçleri alalım uygun bir kaba ve karıştırın.
  7. Sucukları kesin hazırlayın, peynirinizide.
  8. 20 dk dolduktan sonra, hamurun üzerine kaşıkla sosu serpin, her yerine, sucukları peyniri ve taze reyhani koyun ve 250 derece evvelce ısıtılmış fırında yaklaşık 20/25 dk pişirin ( denetimli pişirin lütfen).
  9. Hamur yoğurmadan hoş bir pizza yiyin şahane oluyor ben birinci yıldan sonucuna şaşırdım o kadar lezzetli 😋😋.

Hamur Yoğurmadan Pizza Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muffin
Limonlu Kek
Yaz Tatlısı Meyveli Parfe Tarifi (Videolu)
Şekersiz Puding (Diyete Uygun)
Fırında Anne Sütlacı
Kahvaltı Menüsü
Hdabla | © 2025 |