Hamsi Tava

Hamsi Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg temizlenmiş hamsi
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıkları güzelce yıkayalım. Suyunu süzdürelim.
  2. Balık tavasını hafif yağladıktan sonra yuvarlak halde balıkları dizelim.
  3. Kapağı kapalı olacak biçimde her iki tarafını da kızartalım.
  4. Çevirirken servis tabağı yahut düz bir tencere kapağı da kullanılabilir.
  5. Çevirdikten sonra öteki tarafını kızartırken yağ eklemeyi unutmayalım.

Afiyet olsun.

Hamsi Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulgur Pilavım
Tavuk Jülyen
Şinitzel
Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli)
Glutensiz Sağlıklı Kabak Mücver
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |