Güveçte Yumurta

Güveçte Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 dilim sucuk
  • 1 adet yeşil biber (isteğe nazaran kapya biber )
  • 1 adet çeri domates yahut iki dilim domates
  • 1 adet yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Kekik
  • Zeytinyağ
  • Kaşar peyniri

Güveçte Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri güvece sırası ile yerleştirip biraz karıştıralım.
  2. Üzerine kaşar yerleştirip üzerine yağlı kağıt kapatıp170 derecelik fırında yaklaşık 28 dakika pişirelim.

Güveçte Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimekli Köfte
Elmalı Turta
Şekerpare
Çilekli Saray Sarması
Trileçe
Limonlu Revani
Hdabla | © 2025 |