Güveçte Etli Patlıcan

Güveçte Etli Patlıcan Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuşbaşı et
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 adet patates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (isterseniz yarım ölçü yapıp yarım yemek kaşığıda biber salçası kullanabilirsiniz)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Güveçte Etli Patlıcan Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşbaşı doğradığımız etlerimizi tavada çeviriyoruz, suyunu saldıktan sonra başka materyallerimizi ekleyip soteliyoruz.
  2. 5 dakika soteledikten sonra etlerimizi güveçlerimize yerleştirip üzerine azıcık kaşar peyniri ekleyip yağlı kağıt kapatıyoruz.
  3. Fırın tepsisine su ekleyip üzerine güveçlerimizi koyuyoruz ve güveçleri fırına veriyoruz, 15 dakika fırında kaldıktan sonra çıkartıyoruz. Afiyet olsun♥️.

Güveçte Etli Patlıcan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşıl Tatlısı
Şehriyeli Pirinç Pilavı
Tam Tarif Kıyır Poğaça
Çerkez Yemeği (Gıbın Mantısı)
Doğum Günü Pastası
Nefis Gelin Pastası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet