Güveçte Et Yemeğim

Güveçte Et Yemeğim Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg koyun yahut dana eti
  • 3-4 adet soğan
  • 2-3 adet doğranmış biber
  • 3-4 adet patates
  • 3 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ yahut zeytinyağ
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1/2 (yarım) su bardağı su
  • 3-4 yemek kaşığı konserve domates salçası
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) yemek kaşığı olağan salça

Güveçte Et Yemeğim Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri güzelce yıkıyoruz.
  2. Ve güveç tenceresinin içine etleri güzelce yerleştiriyoruz.
  3. Üzerine doğranmış soğan, patates, doğranmış biber, sarımsak, konserve domates salçası, olağan salça ek ediyoruz.
  4. Baharatlarınıda ekleyerek odun ateşinde kaynamaya bırakıyoruz.
  5. Etler ve sebzeler pişince servis yapıyoruz, afiyet olsun.

Güveçte Et Yemeğim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Kavurma
Adana Usulü Muzlu Süt
3 Malzemeli Kayısılı Dondurma
Soslu Patates Kızartması
Tencerede Cheesecake
Fakir Et Kavurma
Hdabla | © 2025 |