Güveçte Et Yemeği
Güveçte Et Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram dana eti
- 3 diş sarımsak
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet kapya biber
- 5 adet domates
- Defne yaprağı
- Biberiye
- Tuz
- Pul biber
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
Güveçte Et Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ocağın altını yakalım içine zeytinyağı ve eti koyalım.
- Suyunu çekene kadar bekleyelim ,suyunu çeken etin içine kapya biberi ,yeşil biberi ve sarımsağı koyalım .
- Birazcık kavrulduktan sonra defne yaprağı ve biberi de koyalım.
- Domatesi de içine atıp tuzu, pulbiberini de ek edip üstünü biraz geçecek formda su ek edelim.
- Altı kısık olacak formda denetimli pişirelim. Şimdiden afiyet olsun.
Güveçte Et Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















