Granola

Granola Tanımı İçin Malzemeler

  • 15-20 adet hurma
  • 15-20 adet çiğ fındık
  • 15-20 adet çiğ badem
  • 2 adet orta uzunluk muz
  • 500 gr yulaf
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Granola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muz, tahin ve tarçını bir kabın içerisinde ezelim.
  2. Yaptığımız bu karışımın içerisine irili ufaklı doğradığımız kuru yemişleri ve hurmayı ekleyelim.
  3. Son olarak bu karışıma yulafı ekleyip karıştıralım.
  4. 180 derece fırında 20 dakika pişirip çıkardıktan sonra dilimler halinde keselim. (pişirme müddeti fırından fırına değişebilir lütfen denetimli pişirelim).
  5. 1 saat kadar soğuduktan sonra servis edip tüketebilirsiniz.
  6. Buzdolabında yahut buzdolabına koymadan saklayabilirsiniz şimdiden afiyet olsun 💐.

Granola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fincanda Mikrodalgada Pratik Kek
Köz Patlıcan Çorbası Tarifi (Videolu)
Şekerpare
Bütün Portakallı Islak Kek
Çikolata Ve Dondurmalı Soğuk Kahve
Kadınbudu Köfte
Hdabla | © 2025 |