Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze

Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane kabak
  • 1 tane havuç
  • Küçük bir kase haşlanmış nohut
  • Dereotu
  • 1 kase yoğurt

Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havucu rendeleyelim.
  2. Yoğurt ile birleştirip, tuzunu ek edelim.
  3. Tavaya yağ, tuz, toz biber, karabiber koyup karıştıralım.
  4. İçine nohutları ek edelim biraz yağda çevirelim.
  5. Havuç ve kabak yoğurtlusunu sunum için tabağa alalım.
  6. Üzerine hazırladığımız nohudu soğuduktan sonra koyup en son dereotu serpelim. Servise hazır afiyet olsun. Diyetlerde de tüketilebilir.

Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Enginar Dolması
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Hingel
Ev Yapımı Çilek Ve Muzlu Rulo Pasta
Fındıklı Kurabiye
Karadutlu Turta
Spagetti Bolonez Tarifi – Kıymalı Domatesli Makarna Nasıl Yapılır? (Videolu)
Anne Sütünü Arttıran Ekmek Üstü Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |