Glutensiz Şehriye Pilavı

Glutensiz Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket şehriye
  • 1 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım paket konserve mısır
  • 1 yemek kaşığı yağ (sade yağ kullandım)

Glutensiz Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri doğrayalım.
  2. Tavaya iki kaşık yağ koyalım ben sade yağ kullandım.
  3. Yağın üzerinde şehriyeleri ekleyip kavuruyorum, kullandığım şehriye pancarlı şehriye.
  4. Ardından biberleri ekliyorum.
  5. Biberde biraz kavrulunca salça ekliyorum.
  6. Ardından sıcak su ek edip üc kaşık kadar mısır ekliyorum. Kısık ateşte pişiriyorum.
  7. Yanında yoğurt ve üzerine dilediğiniz baharatlarla süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Glutensiz Şehriye Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çılbır
Susam Rüyası
Cevizli Kivili Lokum
Az Ölçülü Çilekli Magnolia (Kremalı)
Sebzeli Kaşarlı Omlet
Cevizli Köfte
Hdabla | © 2025 |