Glutensiz Pizza

Glutensiz Pizza Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı su
- 7 yemek kaşığı çiğ karabuğday unu
- 1 çay kaşığı karnıyarık otu tozu
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay kaşığı tuz
Üzerine;
- Domates, kekik, fesleğen karışımı
- Kaşar peyniri
- Mısır
- Sucuk
- Kırmızı biber yeşil biber
Glutensiz Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
- Suyu ve zeytinyağını karıştırma kabına alıyoruz.
- Üzerine unu ve karnıyarık otu tozunu ve tuzu ekliyoruz.
- Güzelce karıştırıyoruz kek kıvamının bir tık koyusu olacak.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye spatula yardımı ile yuvarlak olacak halde yayıyoruz.
- Alt üst fanlı ayardı 200 derecede 20 dk pişirelim.
- 20 dakikanın sonunda hamuru fırından aldığımızda elastik yapıda bir hamur elde edeceğiz.
- Üzerine domates sosunu sürelim. Ve dilediğimiz üzere materyalleri ekleyelim. 10-15 dk daha fırında gereçlerin pişmesini bekleyelim.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyetler olsun 💐
Glutensiz Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







