Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada)

Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 3 -4 yemek kaşığı yoğurt
- 4- 5 yemek kaşığı mısır unu
- Keten tohumu
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Çiya tohumu
- Kekik
- Çörek otu
- Kırmızı pul biber
- Kara biber (Damak zevkinize nazaran istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz)
Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve yoğurt güzelce çırpılır.
- Mısır unu katılır, sonra baharatlar, isteğe nazaran biraz zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.
- Kızdırılmış az yağlanmış tavada önlü artlı kapağı kapalı bir halde pişirelim.
Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








