Glutensiz Krep

Glutensiz Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 -4 yemek kaşığı rastgele bir glutensiz un

Glutensiz Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpıp öbür sıvı materyalleri ekleyelim.
  2. En sonu unu denetimli olarak ekleyelim.
  3. Glutensiz tanımlarda hamur durdukça kıvam aldığı için unu evvel iki kaşık koyup otuz saniye bekleyelim. Gerekli olursa üçüncü ve dördüncü kaşığı koyalım.
  4. Bazı unlar da iki kaşık kâfi olabilir ben schar marka ile sinangil karıştırıp kullandım üç kaşık kâfi oldu.
  5. Yapışmaz bir tavaya bir kepçe hamurdan koyup yayalım.
  6. Arkalı önlü pişirelim.
  7. Tabağa alıp sürülebilir çikolata sürelim.
  8. Arasına muz koyup saralım ve dilimleyelim.
  9. Üzerine bitter çikolata eritip süsledim.
  10. Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.Afiyetler olsun 🙂

Glutensiz Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cennet Hurmalı Kek
Haşhaşlı Çörek
Eksi Maya Ekmeği (1 Kilo Undan)
Hindistan Cevizli Islak Kek Topları
Pastaban Tiramisu
Avokado Kreması ( Enfes Bir Lezzet)
Hdabla | © 2025 |