Glutensiz Kabaklı Taneli Köfte
Glutensiz Kabaklı Taneli Köfte Tanımı İçin Malzemeler
- 1 büyük uzunluk yeşil kabak (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
- 4 yemek kaşığı tane karabuğday (yeni haşlanmış)
- 2 yemek kaşığı tane kinoa (yeni haşlanmış)
- 1 yemek kaşığı tane keten tohumu
- 4 yemek kaşığı sorgum unu
- 1 yumurta
- Karabiber
- Kimyon
- Zerdeçal
- Kekik
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı (isteğe bağlı)
- İsteğe bağlı1 diş sarımsak
Glutensiz Kabaklı Taneli Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri geniş bir kapta karıştırın.
- Hafif yumuşak kıvamlı harçtan yassı köfteler yapın.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
- 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirin, altı üstü kızarana kadar denetim edin.
Glutensiz Kabaklı Taneli Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









