Glutensiz Browni

Glutensiz Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane küçük muz
- 1 adet yumurta
- 5 tane hurma
- 1 yemek kaşığı tahin
- 1 yemek kaşığı glutensiz şekersiz fıstık ezmesi
- Bir avuç dut kurusu
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Glutensiz Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muzları eziyoruz.
- Hurmaları sıcak suda bekletip kabuklarını soyduktan sonra ezip ekliyoruz. Blendrada atabiliriz.
- Dut kurusunu blendrdan geçiriyoruz.
- 1 yumurtayı çırpıp fıstık ezmesini ve tahini ekleyip karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serdiğimiz kalıba döküyoruz .
- 180 derece ısınmış fırında 30 dk pişiriyoruz ( fırından fırına değişebilir tabi)
- Ben bayıldım tam kıvamında oldu tadı daha şekerli isterseniz hurmayı artırabilirsiniz.
Glutensiz Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


