Glutensiz Browni

Glutensiz Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane küçük muz
  • 1 adet yumurta
  • 5 tane hurma
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı glutensiz şekersiz fıstık ezmesi
  • Bir avuç dut kurusu
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Glutensiz Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları eziyoruz.
  2. Hurmaları sıcak suda bekletip kabuklarını soyduktan sonra ezip ekliyoruz. Blendrada atabiliriz.
  3. Dut kurusunu blendrdan geçiriyoruz.
  4. 1 yumurtayı çırpıp fıstık ezmesini ve tahini ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Yağlı kağıt serdiğimiz kalıba döküyoruz .
  6. 180 derece ısınmış fırında 30 dk pişiriyoruz ( fırından fırına değişebilir tabi)
  7. Ben bayıldım tam kıvamında oldu tadı daha şekerli isterseniz hurmayı artırabilirsiniz.

Glutensiz Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaprak Sarması (Düdüklüde)
Özbek Pilavı
Su Böreği
Mayasız Çiçek Pişi ( Hızlıca Hazırlanan)
Tavuk Sote
Semizotlu Makarna Salatası
Hdabla | © 2025 |