Ginger Shot

Ginger Shot Tanımı İçin Malzemeler

  • 75 gram zencefil
  • 2 adet portakal
  • 2 adet limon
  • 1 çay bardağı su (125 ml)
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı bal ( isteğe bağlı )

Ginger Shot Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limon portakalın ve zencefilin kabuklarını soyalım ve rondodan yapalım .
  2. Ardından süzgeçten geçirelim ve içine karabiber bal ek edip karıştıralım içeceğimiz hazır.
  3. İster taze içiniz ister buzluk kalıplarına doldurup içiniz buzlukta içeceğimiz vakit bir bardak sıcak suyun içerisine bir küp kâfi olur afiyet olsun.

Ginger Shot Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tost Makinesinde Izgara Köfte
Kürdanlarda Mini Pankek
Ice Americano
Fırında Sebze
Tavuk Çorbası
Fırında Kat Kat Cevizli Peynirli Lavaş Böreği
Hdabla | © 2025 |