Ginger Shot

Ginger Shot Tanımı İçin Malzemeler

  • 75 gram zencefil
  • 2 adet portakal
  • 2 adet limon
  • 1 çay bardağı su (125 ml)
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı bal ( isteğe bağlı )

Ginger Shot Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limon portakalın ve zencefilin kabuklarını soyalım ve rondodan yapalım .
  2. Ardından süzgeçten geçirelim ve içine karabiber bal ek edip karıştıralım içeceğimiz hazır.
  3. İster taze içiniz ister buzluk kalıplarına doldurup içiniz buzlukta içeceğimiz vakit bir bardak sıcak suyun içerisine bir küp kâfi olur afiyet olsun.

Ginger Shot Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Milföy Gözleme
Ramazanda Favori Tarifiniz Karamelli Sütlaç
Kremalı Şehriye Çorbası
3 Malzemeli Ağızda Dağılan Kurabiye
Pratik Tavada Makarna Böreği
Mayasız Yumuşacık Poğaçalar (15 Dakikada Hazırlanabilen 3 Çeşit Poğaça)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet