Tarator

Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 3 adet kabak
  • 2 kaşık süzme yoğurt
  • 3 kaşık olağan yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kabağı rendeleyip az yağda pişirelim.
  2. Yumuşayınca altını kapatıp soğumaya bırakalım.
  3. Diğer taraftan 2 kaşık süzme yoğurda ,3 kaşık olağan yoğurt ve 2 diş sarımsak biraz da tuz ekledikten sonra birleştirelim afiyet olsun ☺️.

Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tırtıl Kurabiye (Fıstık Ezmeli)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaz Tarhanası
Cevizli Lokum
Özbek Pilavı
Etli Patatesli Kavurma
Paçanga Tadında Kiş
Firik Pilavı
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet