Gelin Çantası

Gelin Çantası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker

İç harcı için;

  • 1 pk kremşanti
  • Hindistan cevizi
  • Fıstık tozu

Gelin Çantası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta şekeri çırpalım köpük olana kadar.
  2. Süt sıvı yağ şeker ilave edelim.
  3. Kabartma tozu, vanilya ,un ek edelim.
  4. Uygun krep tavasında alt üst pişirelim.
  5. Sonrasında kremşanti hazırlayalım.
  6. 1 bardak süt ,1 bardak su kremşanti yoğunlaşana kadar blender çırpalım .
  7. Buzluğa atalım, pişen kreplerin ortasına kremşanti eşit ölçüde ek edelim.
  8. İkiye katlayalım hindistan cevizine bulayıp fıstık tozuyla süsleyelim. Afiyet olsun.

Gelin Çantası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Helva (Balık Menüsü Tatlısı)
Iced Caffe Latte (Buzlu Caffe Latte)
Keşkül
Bayat Kekten Enfes Toplar
Kolay Kete Tarifi
Burma Kadayıf
Hdabla | © 2024 |