Gaziantep Usulü Domatesli Pilav

Gaziantep Adabı Domatesli Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane domates
  • 1 tane biber
  • 1 tane soğan
  • 1.5 çay kaşığı salça
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1.5 su bardağı bulgur
  • 3.5 su bardağı su
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Gaziantep Metodu Domatesli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğan ile biberleri doğrayıp kavuralım.
  2. Daha sonra domatesleri ekleyelim.
  3. Domatesler piştikten sonra bulguru ekleyelim.
  4. Tuzunu, salçası, daha sonra suyunu ekleyelim.
  5. En son pişmeye yakın karabiber ekliyelim.

Gaziantep Yordamı Domatesli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doğal Ekmek
Beşamel Soslu Patlıcan Oturtma
Bebeklere Kuskuslu Ispanak +11
Antalya Usulü Tahin Soslu Piyaz
Üç Renkli Patates Salatası (Videolu)
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |