Gaziantep Ten Yeşil Erik Tava (Muhteşem)

Gaziantep Deri Yeşil Erik Tava (Muhteşem) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yeşil erik
  • 800 gram dana kuşbaşı
  • 25 iri diş sarımsak
  • 2 adet kapya biber
  • 4 adet yeşil biber
  • 4 adet büyük uzunluk domates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 silme yemek kaşığı pulbiber

Gaziantep Cilt Yeşil Erik Tava (Muhteşem) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yeşil eriklerin çöplerini ayıklayıp, yıkayın.
  2. Sarımsakların kabuklarını soyun, domateslerin kabuklarını soyup, irice doğrayın, yeşil biber ve kapya biberlerin çöplerini ayıklayıp yıkayın ve irice doğrayın.
  3. Derin bir kaba bütün materyalleri koyup, güzelce karıştırın.
  4. Fırın tepsisine bütün gereçleri koyun karıştırın ve tepsiye gereçleri yayın.
  5. 200 derece fırında 1 saat 15 dakika etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler piştiğinde yemeğiniz hazırdır.

Afiyet olsun.

Gaziantep Cilt Yeşil Erik Tava (Muhteşem) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Babam Böyle Pasta Yapmayı Nerden Öğrendi?
Baharatlı Omlet
Zeytinli Dereotlu Poğaça
Kahvaltıya Nefis Bir Tarif Aynı Tavada Domates Ve Patlıcan Lezzeti
Kahvaltının Vazgeçilmez Sebzeli Kek Tarifi
Elmalı Kremalı Pasta
Hdabla | © 2025 |