Gavurdağ Salatası

Gavurdağ Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 3-4 kol taze soğan
  • Maydanoz
  • 2 avuç iri kırılmış ceviz
  • Zeytinyağı
  • Nar ekşisi
  • Sumak
  • Tuz

Gavurdağ Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesler ve yeşil biber küçük küçük doğranır.
  2. Yeşil soğanlar ve maydanozlar da çok ince kıyılır.
  3. Kuru soğan mümkün olduğunca küçük doğranarak biraz tuzla ovulur.
  4. Bütün materyal geniş bir kaba alınır, iri kırılmış cevizler, zeytinyağı ve nar ekşisi ilave edilir.
  5. Göz kararı yaklaşık 1 yemek kaşığı sumak da eklenir.
  6. Zeytinyağı, nar ekşisi ve tuzu da eklenip uygunca karıştılır ve cevizi eklenir ben bol cevizli seviyorum siz isteğinize nazaran ekleyebilirsiniz. Servis tabağına alınır ve servis edilir. Afiyet olsun 😋.

Gavurdağ Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:3 Renkli Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Tatlısı
Mercimekli Detoks Kabak Çorbası
İftar Masam 3
Browni Kurabiye
Hira Tatlısı
Tavuk Kanat
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.