Ganitürlü Tavuk Sarma
Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tabak fileto tavuk
- 1 kavanoz ganitür
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Köri
- Pul biber
- Tavuk harcı
Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları kesiyoruz, ortasına ganitür koyup, yuvarlıyoruz tavuklar açılmasın diye üzerine kürdan batırıyoruz, tavuklar bitene.
- Kadar tıpkı süreçleri yapıp tepsiye diziyoruz, akabinde bir kasaya su ve salça koyup salçayı sulandırıp tepsiye döküyoruz ,sonra tuz ve öteki materyalleri ekleyip pişiriyoruz.
- Piştikten sonra kenara alınıp kürdan çıkarıyoruz afiyet olsun. Dilerseniz tanımı denerken tepsiye patateste koyabilirsiniz daha lezzetli ve bereketli oluyor. 🤌😋😘😘😘.
Not:Tavuklar buzdolabından çıkardıktan sonra çözülmeden ince kesilmesi gerekiyor, çözülünce ince kesilmiyor.
Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











