Ganitürlü Tavuk Sarma

Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tabak fileto tavuk
  • 1 kavanoz ganitür
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Köri
  • Pul biber
  • Tavuk harcı

Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları kesiyoruz, ortasına ganitür koyup, yuvarlıyoruz tavuklar açılmasın diye üzerine kürdan batırıyoruz, tavuklar bitene.
  2. Kadar tıpkı süreçleri yapıp tepsiye diziyoruz, akabinde bir kasaya su ve salça koyup salçayı sulandırıp tepsiye döküyoruz ,sonra tuz ve öteki materyalleri ekleyip pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra kenara alınıp kürdan çıkarıyoruz afiyet olsun. Dilerseniz tanımı denerken tepsiye patateste koyabilirsiniz daha lezzetli ve bereketli oluyor. 🤌😋😘😘😘.

Not:Tavuklar buzdolabından çıkardıktan sonra çözülmeden ince kesilmesi gerekiyor, çözülünce ince kesilmiyor.

Ganitürlü Tavuk Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklüde Zeytinyağlı Yaprak Sarması (Pratik Ve Lezzetli) (Videolu)
Şanlıurfa Usulü Borani
Zeytinyağlı Enginar
Sağlıklı Fındık Kreması
Sebzeli Tavuk Çorbası
Orjinal Bolonez Soslu Makarna
Hdabla | © 2025 |