Ganajlı Magnolia Tarifi (Yumurtasız)

Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı nişasta (mısır yahut buğday)
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket toz krem şanti
  • 1 paket bebe bisküvisi (rondodan geçirilmiş)
  • Çilek yahut muz

Ganaj için;

  • 1 paket sıvı krema
  • 2 paket tablet çikolata (sütlü yahut bitter)

Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt, şeker, nişasta ve unu ekleyin. Düzgünce karıştırın.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
  3. Ocaktan alın, vanilya ve toz krem şantiyi ekleyip karıştırın.
  4. Kuplara yahut kaselere bir kat muhallebi, bir kat bisküvi olacak biçimde paylaştırın.
  5. Aralara çilek yahut muz dilimleri ekleyebilirsiniz.
  6. Ganaj için; bir tencereye kremayı alın ve orta ateşte kaynayana kadar pişirin.
  7. Krema kaynayınca ocağı kapatın ve çikolataları kremanın içine koyarak erimesini sağlayın.
  8. Son olarak magnoliaları ganaj ile kaplayın ve buzdolabında en az 2 saat soğutun. Afiyet olsun!

İpuçları:

1-Muhallebinin kıvamı koyu olursa biraz daha süt ekleyebilirsiniz.

2-Bisküvi olarak dilediğinizi kullanabilirsiniz.

2-Meyve olarak çilek, muz yahut dilediğiniz öteki bir meyveyi kullanabilirsiniz.

Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mini Pizza
Peynirli Dereotu Kurabiye
Soğanlı Mantar Kavurması (Vazgeçilmezim)
Kıyma Kavurma
Islama Köfte
Kuşkonmaz Yatağında Tava Somon
Hdabla | © 2025 |