Ganajlı Magnolia

Ganajlı Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket burçak bisküvi
Kreması için ;
- 500 ml süt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 paket toz kremşanti
Ganajı için ;
- 80 gram sütlü çikolata
- Yarım paket sıvı krema
Ganajlı Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, un ,nişasta ,vanilya ve toz şekeri tencereye alıp karıştırarak pişirelim.
- Piştikten sonra soğumaya bırakalım.
- Soğuyan kremaya toz kremşantiyi ekleyip bir iki dk çırpalım.
- Bisküviyi rondodan geçirelim.
- Ganaj için sıvı kremayı ısıtıp çikolatayı ekleyelim ,karıştırarak eritelim.
- Ganajı soğumaya bırakalım.
- Krema ve ganaj soğuduktan sonra sırayla bir kasık krema, bisküvi ,bir kaşık krema ,bisküvi olacak halde ikişer kat yapalım.
- En üste ganajı dökelim ve dilediğimiz üzere süsleyelim.
- Aynı gün yenilecekse ortalara ve üste meyve de konulanilir.
- Servis sırasında en üste de meyve koyabilirsiniz.
Ganajlı Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
