French Toast

French Toast Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 dilim tost ekmeği (orijinalinde brioche var)
  • 1 küçük yumurta
  • 60 ml tam yağlı süt
  • Yarım yemek kaşığı şeker (veya bal,pekmez)
  • Yarım çay kaşığı tarçın

Pişirmek için:

  • Tereyağ

Süslemek için:

  • Fıstık ezmesi
  • Muz
  • Orman meyveleri
  • Badem
  • Ceviz
  • Bal yahut akçaağaç şurubu

French Toast Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta,süt,şeker,tarçın bir tel ile çırpılır.
  2. Ekmekler bu karışımda yaklaşık 1 dk bekletilir,tereyağı erimiş ve âlâ ısınmış tavaya koyulur.
  3. Önlü artlı kızardıktan sonra tabağa yerleştirilir.
  4. Üzerine ve ortasına biraz bal ya da şurup dökülür.
  5. Fıstık ezmesi,meyveler ve kuru yemişlerle süslenir.

French Toast Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşili Köfte
Kaşık Tatlısı
İsveç Köftesi
Köfteli Kabak Sotesi (Suyunu Kendi Lezzetinden Alan Yemek)
Kakaolu – Sade Şekilli Kurabiyeler
Ebelik Otu Üçgen Sarması
Hdabla | © 2025 |