French Toast

French Toast Tanımı İçin Malzemeler
- 2-3 dilim tost ekmeği (orijinalinde brioche var)
- 1 küçük yumurta
- 60 ml tam yağlı süt
- Yarım yemek kaşığı şeker (veya bal,pekmez)
- Yarım çay kaşığı tarçın
Pişirmek için:
- Tereyağ
Süslemek için:
- Fıstık ezmesi
- Muz
- Orman meyveleri
- Badem
- Ceviz
- Bal yahut akçaağaç şurubu
French Toast Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta,süt,şeker,tarçın bir tel ile çırpılır.
- Ekmekler bu karışımda yaklaşık 1 dk bekletilir,tereyağı erimiş ve âlâ ısınmış tavaya koyulur.
- Önlü artlı kızardıktan sonra tabağa yerleştirilir.
- Üzerine ve ortasına biraz bal ya da şurup dökülür.
- Fıstık ezmesi,meyveler ve kuru yemişlerle süslenir.
French Toast Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
