French Toast

French Toast Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 dilim tost ekmeği (orijinalinde brioche var)
  • 1 küçük yumurta
  • 60 ml tam yağlı süt
  • Yarım yemek kaşığı şeker (veya bal,pekmez)
  • Yarım çay kaşığı tarçın

Pişirmek için:

  • Tereyağ

Süslemek için:

  • Fıstık ezmesi
  • Muz
  • Orman meyveleri
  • Badem
  • Ceviz
  • Bal yahut akçaağaç şurubu

French Toast Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta,süt,şeker,tarçın bir tel ile çırpılır.
  2. Ekmekler bu karışımda yaklaşık 1 dk bekletilir,tereyağı erimiş ve âlâ ısınmış tavaya koyulur.
  3. Önlü artlı kızardıktan sonra tabağa yerleştirilir.
  4. Üzerine ve ortasına biraz bal ya da şurup dökülür.
  5. Fıstık ezmesi,meyveler ve kuru yemişlerle süslenir.

French Toast Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Sote
Tatlı Peynirli Kurabiye
Yumurtasız Şekersiz Unsuz Cookie
Soğan Dolması Tarifi
Çikolata Dolgulu Kurabiye
Pankekten Porsinyonluk Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet