Fıstıklı Muzlu Dondurma

Fıstıklı Muzlu Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış muz
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı dolusu fıstık ezmesi (şekersiz kullandım)

Üzeri için:

  • 2 paket sütlü yahut bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı

Fıstıklı Muzlu Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Olgun muzları soyun ve rondoya yahut blendera ekleyin.
  2. Yoğurdu, fıstık ezmesi ve tatlılığına nazaran balı muzlara ekleyin.
  3. Hepsini blenderdan pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar uygunca karıştırın.
  4. Karışımı dondurma kabına alın ve üzerini streç sinemayla kapatın.
  5. Dondurucuda en az 4 saat yahut gece boyunca dondurun.
  6. Dondurmayı hindistan cevizi yağı ile bir arada erittiğiniz çikolatayla buluşturun.
  7. Hindistan cevizi yoksa eklemeniz kaide değil ben var diye ekledim.
  8. Çikolatası donduktan sonra yemden evvel birazcık oda sıcaklığında bekletin ve servis yapın.Afiyetle. 🌟🍦.

Fıstıklı Muzlu Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü İzmir Köfte
Oklavasız El Açması Tadında Soğanlı Börek
Bol Soslu Islak Kek
Soğuk İçecek
Tahinli Pudra Şekerli Un Helvası
Ağlayan Pasta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet