Fırında Taze Fasulye Kızartması
Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) kilo taze fasulye
- 1/2 (yarım) çay bardağı ayçiçek yağı
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 3-4 yemek kaşığı galeta unu
- Tuz
Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyeleri temizleyip çok küçük olmayacak boyutta bölelim.
- Tencere de su kaynatıp fasulyeleri içerisinde renkleri değişince ye kadar pişirelim süzerek bir kaba alalım.
- Haşlanmış fasulye lerin üzerine galeta unu tuz ve baharatları ekleyerek harmanlayalım.
- Fasulyeleri fırın tepsimize dizip 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.
- Lezzetli kızartmamız hazır isterseniz sarımsaklı yoğurt ile de servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fırında Taze Fasulye Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










