Fırında Tavuk But

Fırında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler

  • 2️ adet tavuk kalça but
  • ️1 adet kapya biber
  • ️1 adet yeşil biber
  • 2️ adet domates
  • ️Patates

Tavuk sos;

  • ️1 tatlı kaşığı domates salçası
  • ️6-7 yemek kaşığı sıvı yağ
  • ️2 diş sarımsak
  • ️Pul biber
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz
  • ️Kıvam açmak için su

Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağlı kağıdı sunum yapmak için yelpaze biçiminde katlayalım. İki ucunu iple sıkıca bağlayıp, orta kısmı kenarlara hakikat genişletelim.
  2. Tavuk sos için gerekli tüm materyalleri hazırladıktan sonra tavukları artlı önlü soslayalım.
  3. Sebzeleri ekledikten sonra yaptığımız keselere kalan sosu dökelim.
  4. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli Şehriye Çorbası
Cevizli Romlu Kurabiye
Tavuklu Sultan Kebabı
Hamburger Ekmeği
Mayalı Hamur Puffidik
Tutmaç Çorbası
Hdabla | © 2025 |