Fırında Tavuk But

Fırında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler
- 2️ adet tavuk kalça but
- ️1 adet kapya biber
- ️1 adet yeşil biber
- 2️ adet domates
- ️Patates
Tavuk sos;
- ️1 tatlı kaşığı domates salçası
- ️6-7 yemek kaşığı sıvı yağ
- ️2 diş sarımsak
- ️Pul biber
- Toz biber
- Karabiber
- Kekik
- Tuz
- ️Kıvam açmak için su
Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yağlı kağıdı sunum yapmak için yelpaze biçiminde katlayalım. İki ucunu iple sıkıca bağlayıp, orta kısmı kenarlara hakikat genişletelim.
- Tavuk sos için gerekli tüm materyalleri hazırladıktan sonra tavukları artlı önlü soslayalım.
- Sebzeleri ekledikten sonra yaptığımız keselere kalan sosu dökelim.
- 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











