Fırında Susamlı Brüksel Lahanası

Fırında Susamlı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket brüksel lahanası
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- Çay kaşığı ucuyla karabiber
- 1 yemek kaşığı susam
Fırında Susamlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Lahanaların dış kabuklarını soyun.
- Güzelce yıkayın ve biraz sirkeli suda bekletin.
- Süzüp kuruladıktan sonra hepsini ikiye bölüp fırın tepsisine aktarın.
- Zeytinyağ tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
- Önceden ısıtılmış 200° fırında orta ara karıştırarak pişirin.
- Kızarmaya başladığında susam serpiştirip 5 dakika daha fırınlayın.
- İstediğiniz formda servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun🌸.
Fırında Susamlı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



