Fırında Soslu Karnabahar

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar

Panesi için :

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı çiçek çiçek ayırıp yıkayalım. Ve sıcak suda 10 dakika kadar haşlayalım.
  2. Panesi için verdiğim materyalleri güzelce çırpalım.
  3. Haşlanan karnabaharları tane tane paneye ek edip, her yerini eşit gelecek halde sosa bulayalım.
  4. Sosladığımız karnabaharları yağlı kağıt serili fırın tepsimize dizelim.
  5. 180 derece fırında 25-30 dakika kızarana kadar pişirelim.
  6. Kızaran karnabaharlarımızı servis tabağına alıp yoğurt ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşık Tatlısı (Bebe Bisküvili,Muzlu) (Videolu)
Sarımsak Soslu Pide
Elmalı Brokoli Salatası
Çılbır Yumurta Ve Sürme Avakoda
Tavuk Dünyası
Dubai Çikolatadı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet