Fırında Sebzeli Tavuk

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet soğan
  • 8-10 patates (büyüklüğüne nazaran değişebilir)
  • 6 diş sarımsak
  • 5 tane havuç
  • 1 kase bezelye (haşlanmış)
  • 5 adet biber
  • 4 adet domates
  • 1 kg tavuk göğsü
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Zerdecal
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Zeytinyağı

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri küp küp doğruyoruz.
  2. Tavuk göğsünü de küp küp evet doğruyoruz.
  3. Salçayı baharatları ekleyip, üzerine yağını birazcık da su koyarak hepsini harmanlıyoruz.
  4. Fırın tepsimize yayıyoruz sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Şekilde Pişirin)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Pırasa Yemeği
Trabzon Çikolatası
Püreli Misket Köfte
Ramazan Pidesi
Tırtıl Kurabiye
Ev Yapımı Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet