Fırında Sebzeli Tavuk

Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet soğan
- 8-10 patates (büyüklüğüne nazaran değişebilir)
- 6 diş sarımsak
- 5 tane havuç
- 1 kase bezelye (haşlanmış)
- 5 adet biber
- 4 adet domates
- 1 kg tavuk göğsü
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Zerdecal
- 2 yemek kaşığı salça
- Zeytinyağı
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeleri küp küp doğruyoruz.
- Tavuk göğsünü de küp küp evet doğruyoruz.
- Salçayı baharatları ekleyip, üzerine yağını birazcık da su koyarak hepsini harmanlıyoruz.
- Fırın tepsimize yayıyoruz sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz afiyet olsun.
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


