Fırında Sebzeli Et

Fırında Sebzeli Et Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 3-4 adet patates
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • Yarım çorba kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıcak su

Fırında Sebzeli Et Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tavada kuşbaşı etleri çekinceye suyunu salıp çekinceye kadar kavurun, patatesleri küp küp yeşil biber ve kapya biberi jülyen doğrayın.
  2. Soğanı ve domatesi piyaz halinde doğrayın sarımsağı rendeleyin salça ve sıcak suyu karıştırın.
  3. Sebzeleri tepsiye alın pişen etleri de ekleyin baharatları ekleyin salçalı sıcak suyu ekleyin.
  4. 200 derecede evvelce ısıtılmış fırında pişirin afiyet olsun.

Fırında Sebzeli Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Kumpir
Kinoalı Semizotlu Soğuk Çorba (Glutensiz ,Hafif)
Kremalı Şehriye Çorbası
Annemin Tarifiyle Börülce
Mercimekli Bulgur Pilavı
Kıymalı Kabak Yemeği (Ama Bildiğin Gibi Değil)
Hdabla | © 2025 |