Fırında Sebze Şöleni

Fırında Zerzevat Şöleni Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük brokoli
  • 1 küçük karnabahar
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

Fırında Zerzevat Şöleni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabahar ve brokoliyi küçük kollarına ayırıp yıkayalım.
  2. Havucu, patatesi küp formunda doğrayalım.
  3. Sosunu da farklı bir kapta hazırlayıp sebzelerin üstüne dökelim.
  4. Tepsiye yağlı kağıt serelim soslanmış zerzevatları dökelim.
  5. Yağlı kağıdı ıslatıp sebzelerin üstüne örtelim.
  6. 180 dereceli fırında yaklaşık 40 dakika pişirelim.
  7. Üzerinden yağlı kağıdı alalım sebzelerin üstü kızarana kadar 5 dakika pişirelim.
  8. Sebzeler fırından çıkınca üzerine yoğurt dökelim.

Hafif ve lezzetli yemeğiniz hazır.

Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Fırında Zerzevat Şöleni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çılbır
Fırında Hafif Kızartma
Borcamda Elmalı Turta
Brownie Tarifi (Bol Çikolatalı Kek)
Kahvaltılık İncecik Krep
Havuç Kızartması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet