Fırında Sebze Kızartması

Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet patates
  • 5-6 diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 5-6 adet biber
  • 1 yemek kaşığı karışık salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Damak zevkinize nazaran tuz
  • Zeytinyağı

Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları doğrayın.
  2. Doğrama biçimini kendiniz belirleyebilirsiniz.
  3. Baharatlarla karıştırın.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derece yarım saat sebzelerin üzerleri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun. ☺️.

Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Analı Kızlı
Elmalı Cevizli Tarçınlı Kek
Çok Kabaran Cevizli , Tarçınlı Kek
Taş Kadayıf
Kiymali Taze Fasulye
Kıymalı Rulo Patlıcan
Hdabla | © 2025 |