Fırında Sebze Kızartması
Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 8 adet patates
- 5-6 diş sarımsak
- 2 adet domates
- 5-6 adet biber
- 1 yemek kaşığı karışık salça
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Damak zevkinize nazaran tuz
- Zeytinyağı
Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm zerzevatları doğrayın.
- Doğrama biçimini kendiniz belirleyebilirsiniz.
- Baharatlarla karıştırın.
- Önceden ısıtılmış 200 derece yarım saat sebzelerin üzerleri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun. ☺️.
Fırında Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








