Fırında Pirzola

Fırında Pirzola Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo pirzola et
  • 5 tane büyük soğan
  • 5 tane domates
  • 4 adet biber
  • 10 diş sarımsak

Sosu için;

  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay bardağı karabiber
  • Yarım çay bardağı kekik
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ

Fırında Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirzola etlerimizi bir kaseye alıp tuz pul biber kekik kimyon karabiber zeytinyağı üzerine dökelim akabinde karıştıralım.
  2. Soğan, domates ve biberlerimizi oval halde keselip tek tek tepsiye dizelim 10 diş sarımsağımızın da kabuğunu soyup, dizdiğimiz sebzelerin üzerine dökelim.
  3. Ardından pirzolarımızı da tek tel dizip form verelim ve yemeğimiz fırına girmeye hazır.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirelim pişen pirzolamız ve servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun 👌.

Fırında Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Perde Pilavı
Tencerede İzmir Köfte Tarifi
Cevizli Kapya Biberli Kahvaltılık Sos
Nohutlu Pirinç Pilavı
Yumurtasız Üzümlü Bebek Pankek
Oturmaların Gözdesi Kısır
Hdabla | © 2025 |