Fırında Pırasalı Ispanak

Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo ıspanak
- 1 adet pırasa
- Dolu dolu 4 yemek kaşığı yoğurt
- Dolu dolu 2 yemek kaşığı un
- Pulbiber
- Nane
- 1 adet rendelenmiş soğan
- Zeytinyağı
Üzeri için;
- Pulbiber
- Zeytinyağı
Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pırasalar minik minik doğranarak borcama alınır, iri iri doğranan ıspanaklar ve rendelenmiş soğanlar üzerine eklenir.
- Un, yoğurt, baharatları eklenir biraz zeytinyağı gezdirilerek uygunca karıştırılır.
- 190 dereceli altı üstü fansız ayarda 20 dk kadar pişirilir.
- Fırından çıkan yemeğimizin üzerine zeytinyağlı pulbiber kızdırılarak gezdirilir afiyet olsun 💐.
Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





