Fırında Piliç Çıtır Pirzola
Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg piliç çıtır pirzola
Sosu için;
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1’5 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı köri
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?
- Piliç çıtır pirzolayı yıkıyoruz.
- Yemeği yapacağımız tepsiye diziyoruz.
- Üzerine yoğurt, sıvı yağ ,tuz ve baharatları ekleyerek sosa buluyoruz. ( dilerseniz sosu karıştırıp üzerinede dökebilirsiniz)
- 250 derece fırında 45 dk pişiriyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Afiyetler olsun👌🤗.
Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












