Fırında Mangal Tadında Tavuk But

Fırında Mangal Tadında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tavuk but
  • Yarım tatlı kaşığı salça
  • Yarım tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 4 yemek kaşığı su
  • Çeyrek portakalın suyu
  • Tuz

Fırında Mangal Tadında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Butları yıkayalım, üzerine bıçakla bir iki çizik atalım.
  2. Diğer tarafta gereçlerin hepsini bir kasede güzelce çırpalım .
  3. Butların her yerine sürelim.
  4. Üzerini streçleyip buzdolabında birkaç saat bekletelim.
  5. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyup ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 50 dakika pişirelim, 1 gün evvelce soslayıp sonraki gün pişirebilirsiniz.

Fırında Mangal Tadında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Tatlısı
Tavuklu- Nohutlu Tok Tutan Salata
Tavuk Döner
Pizza Görünümlü Börek (Videolu)
Közde Domates Sosu (Salça Gibi Ama Değil) (Videolu)
Viral Portakallı Kek ( Acımsı Tat Yok Çok Güzel Lezzet)
Hdabla | © 2025 |