Fırında Levrek

Fırında Levrek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet levrek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Fırında Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak temizlenmiş levreği uygunca yıkayıp süzgeçte suyunu süzün. Fırın tepsisine dizin.
  2. Derin bir kapta zeytinyağ, ayçiçek yağı, rendelenmiş sarımsak, kekik, pul biber, karabiber, tuzu karıştırın. Fırça ile balığın içi dahil her yerine önlü artlı sosu sürün.
  3. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 25 dakika pişirin.

Afiyet olsun 😋

Fırında Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubaili İncir Dolması
Kalpli Çikolatalı Atıştırmalık
Fırın Makarna
Ispanaklı Labneli Poğaça (Kabartma Tozu İle)
Doğum Günü Pastası
Ali Nazik
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet