Fırında Kaşarlı Mantar

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler
- 10 adet mantar
- Tereyağ yahut margarin
- Kaşar
- Tuz
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle mantarları güzelce temizleyelim. Dilerseniz yıkayarak dilerseniz soyarak.
- Mantarları yıkadıktan sonra uygun fırın kabına dizip üzerine tuz gezdirip fırında suyunu çektiriyoruz.
- Fırından çıkarıp üzerine yağ ekleyip tekrar fırına verip 20 dk kadar pişiriyoruz.
- Fırından çıkarıp rendelediğimiz kaşarları üzerine ekleyin. Kaşar kızardığında mantarımız hazır. Sıcak servis edilir.
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





