Fırında Kaşarlı Mantar

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet mantar
  • Tereyağ yahut margarin
  • Kaşar
  • Tuz

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle mantarları güzelce temizleyelim. Dilerseniz yıkayarak dilerseniz soyarak.
  2. Mantarları yıkadıktan sonra uygun fırın kabına dizip üzerine tuz gezdirip fırında suyunu çektiriyoruz.
  3. Fırından çıkarıp üzerine yağ ekleyip tekrar fırına verip 20 dk kadar pişiriyoruz.
  4. Fırından çıkarıp rendelediğimiz kaşarları üzerine ekleyin. Kaşar kızardığında mantarımız hazır. Sıcak servis edilir.

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilek Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası (Sadece Mercimekle)
Kemik Suyuyla Yoğurt Çorbası
Kedi Dilli Pasta
Velvet (Kadife Pasta)
Nevzine Kayseriden
Hamburger Ekmeği
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet