Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet havuç
- 4 adet patates
- Karnabahar
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle materyalleri soyup küçük küçük doğrayıp, yağlı kâğıt koyduğumuz tepsiye serip, kestiğimiz gereçleri üzerine diziyoruz.
- Sonrasında muhtaçlık kadar tuz, karabiber, yağ ekleyip harmanlayın.
- Önceden ısıttığımız 200 derecedeki fırına koyup pişiriyoruz sonrasında yoğurtla servis ediyoruz. Afiyet olsun 🌸
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


