Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı margarin
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1.5 su bardağı domates konservesi ( yahut domates rendesi)
- 1 su bardağı süt
- Damak tadına nazaran tuz
Üzeri için;
- Kaşar rendesi
Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce margarin pişireceğimiz tencereye alıp eritelim, çabucak unu ek edip biraz kavurup çabucak salçayı ekleyelim ve domates susumuzuda ek edelim.
- Ardında 6 bardak su tuz ekleyip kaynayana kadar karıştıralım ve kaynayıp katılaşır çabucak sütü boşaltıp 4-5 dk daha pişirip rondodan geçirip pürüzsüz bir hale getirelim.
- Servis anında kaşar serpelim.
Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









