Fırında Kabak Mücver

Fırında Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı mısır unu
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Çeyrek demet dereotu
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Toz biber
  • Pul biber
  • Nane
  • Karabiber
  • Tuz

Fırında Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri yıkayın ve kabuklarını soyun rendeleyin fazla suyunu elinizle sıkın.
  2. Sonra bir kapta tüm materyalleri karıştırın.
  3. Kaşıkla yağlı kâğıt serili fırın tepsisine aralıklı olacak biçimde dökün.
  4. Bir bardakla hafif üzerlerine bastırın.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun 🌸.

Fırında Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Sos
Tavuklu Patates Ruloları
Prenses Tatlısı
Terbiyeli Semizotu Çorbası (Elinize Her Geçtiğinde Yapacaksınız O Kadar Lezzetli)
Bebek Ayran Çorbası
Cocostarlı Kek
Hdabla | © 2025 |