Fırında Kabak

Fırında Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon

Üzerine;

  • Rendelenmiş kaşar

Fırında Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları yuvarlak formda doğrayalım.
  2. Un ,yumurta ,zeytinyağı ve baharatları karıştıralım.
  3. Kabağı sosa ekleyip karıştıralım.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim .
  5. Üzerine rendelenmiş kaşarı dökelim.
  6. 200 derecede 30 dk pişirelim.

Fırında Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elma Ve Armutlu Kavanoz Maması
Haşhaşlı Revani
Hatay Usulü Patatesli Köfte
Çikolata Ve Dondurmalı Soğuk Kahve
Lotus Bisküvili Magnolia
Peynirli Gözleme Tarifi
Hdabla | © 2025 |