Fırında Çupra (Çipura) Balığı

Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet çupra balığı
- Tuz
- Karabiber
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- 1 adet soğan
- 1 adet limon
- Maydanoz
- İsteğe nazaran bir kaç diş sarımsak
Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan ve limonu halkalar biçiminde keserek uygun fırın kabına diziniz.
- Bir kasede zeytinyağ, tuz, karabiber güzelce karıştırıp temizlenen balıklarınızın her yerine eşit ölçüde sürünüz.
- Balığın içine de soğan, limon, maydanoz, dilerseniz sarımsak koyabilirsiniz.
- Balıklarınızı soğan ve limon halkalarının üzerine yerleştirdikten sonra evvelden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişiriniz. Afiyet olsun 😋.
Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







