Fırında Çupra (Çipura) Balığı

Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çupra balığı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon
  • Maydanoz
  • İsteğe nazaran bir kaç diş sarımsak

Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan ve limonu halkalar biçiminde keserek uygun fırın kabına diziniz.
  2. Bir kasede zeytinyağ, tuz, karabiber güzelce karıştırıp temizlenen balıklarınızın her yerine eşit ölçüde sürünüz.
  3. Balığın içine de soğan, limon, maydanoz, dilerseniz sarımsak koyabilirsiniz.
  4. Balıklarınızı soğan ve limon halkalarının üzerine yerleştirdikten sonra evvelden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişiriniz. Afiyet olsun 😋.

Fırında Çupra (Çipura) Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Üzümlü Çikolatalı Kek
Şekerpare
Komşularımla Kahve Keyfi
Tarte Tatin
Adana Usulü Kısır
Meyve Kurusu
Hdabla | © 2025 |